Vraag een

Gratis

Offerte aan

Onderhoudsreiniging sinds 1992

Wie zijn wij? Uw experts in het schoonmaakonderhoud van kantoorgebouwen, VvE’s, grootkeukens, harde en zachte vloer onderhoud.

Gevestigd sinds 1992, ons bedrijf biedt zijn expertise in onderhoudsreiniging van kantoor- en flatgebouwen. We verzorgen bijvoorbeeld het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, trappen en bordessen..

De diensten en middelen die u nodig heeft in heel Noord Holland:

Het schoonmaakbedrijf B&T Interclean BV is gevestigd in Almere-Buiten en biedt al haar diensten aan op een groot aantal locaties gelegen in Noord-Holland; Het Gooi, Flevoland, Gelderland, Utrecht…
Onze teams hebben voertuigen inclusief alle apparatuur en materialen die nodig zijn om uw opdracht goed uit te kunnen voeren.

schoonmaak

B&T Interclean biedt deskundigheid op alle soorten vloeren : steen, tapijt, hout, tegels, thermoplastische, etc…
Onze teams verzorgen de netheid van meer dan 600 locaties gelegen in boven genoemde gebieden en provincies.
Ons schoonmaakbedrijf zorgt ook voor het strippen en ontsmetten van de gebouwen.

 

Ervaar de hygiënische luxe van ’s ochtends op uw werk aankomen en een perfect schone ruimte aantreffen. Dat werkt toch enorm stimulerend? Daarbij is het enige wat u van onze werkzaamheden zult zien het uiteindelijke en ultieme resultaat. Onze werknemers werken namelijk niet alleen overdag maar ook desgewenst buiten uw werkuren om. Gun uzelf onze expertise en ervaring en neem vandaag nog contact met ons op.

Een schoon gebouw is het aanzien waard!